7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ - ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Μαθαίνουμε με ασφάλεια! 


 Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο Google

 

Δείτε όλα τα Νέα και τις Ανακοινώσεις

Για έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τον κορωνοϊό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.  ΕΟΔΥ  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

  • Η εφαρμογή "infogov" είναι πλέον διαθέσιμη στα λειτουργικά συστήματα “android” και “ios”  από το Play Store” ή το “App Store”.

  • Από τους ακόλουθους συνδέσμους μπορείτε να συνδεθείτε στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

    Σύγχρονη Τηλεκπαίδευση

    Είσοδος στην τηλεδιάσκεψη Webex


    Ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση

    Είσοδος στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες e-class & e-me


    Υπηρεσίες

    Πρόσβαση στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου


     
     
     
    Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
     
     
     
    Δείτε το πρόγραμμα και όλες τις πληροφορίες για τα μαγνητοσκοπημένα μαθήματα του ΥΠΑΙΘ για όλες τις τάξεις του Δημοτικού. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
     
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
     
    Οδηγίες

      Συχνές Ερωτήσεις


    Αν ένας μαθητής δεν έχει συσκευή ή σύνδεση ίντερνετ για να συνδεθεί τι μπορεί να κάνει;
    • Από το Μάρτιο του 2020, το Υπουργείο στέλνει συστηματικά τεχνολογικό εξοπλισμό στα σχολεία, μέσα από σημαντικά ευρωπαϊκά κονδύλια και δωρεές που έχει εξασφαλίσει. Ο εξοπλισμός αυτός μπορεί να διατεθεί, με απόφαση του Διευθυντή, σε μαθητές που το έχουν περισσότερο ανάγκη (βάσει κριτηρίων, μεταξύ των οποίων το χαμηλό εισόδημα, η ανεργία γονέων, η ιδιότητα μέλους μονογονεïκής, πολύτεκνης, τρίτεκνης ή ορφανικής οικογένειας).
    • Το Υπουργείο Παιδείας έχει εξασφαλίσει δωρεάν χρήση δεδομένων (data) για όποιον συνδέεται στις πλατφόρμες με τις οποίες συνεργάζεται το Υπουργείο για την τηλεκπαίδευση.
    • Ακόμη και αν κάποιος δεν έχει δυνατότητα σύνδεσης μέσω διαδικτύου, ακόμη και αν δεν έχει υπολογιστή, τάμπλετ, “έξυπνο” κινητό τηλέφωνο, μπορεί να συνδεθεί στην ψηφιακή τάξη και μέσω τηλεφώνου (σταθερού ή κινητού), δωρεάν.
    Σε περίπτωση που θα γίνεται τηλεκπαίδευση, πώς θα ξέρει ο μαθητής με ποιο τρόπο να συνδεθεί στην ψηφιακή του τάξη;
     Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ενημερώνουν τους μαθητές και τους γονείς/κηδεμόνες τους για τις λεπτομέρειες σύνδεσης στις ψηφιακές τάξεις.
     
    Είμαι εκπαιδευτικός και θα ήθελα περαιτέρω πληροφορίες και υποστήριξη για την προετοιμασία των ψηφιακών μαθημάτων.

    • Λειτουργούν Ανοικτά Διαδικτυακά Μαθήματα (MOOCS) για την ταχεία επιμόρφωση των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη μεθοδολογία της σχολικής εκπαίδευσης από απόσταση. Μπορείτε να παρακολουθήσετε δύο σχετικά επιμορφωτικά προγράμματα (MOOCS):
      • από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ)σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ): https://learn.eap.gr/


    • Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο κέντρο εξυπηρέτησης (Help Desk) του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, εδώ: https://www.sch.gr/helpdesk/
    • Επιπλέον, μπορείτε να απευθυνθείτε στους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, που έχουν την παιδαγωγική ευθύνη των σχολείων σας και οι οποίοι είναι κατάλληλα καταρτισμένοι ώστε να σας καθοδηγήσουν. 

    Share:

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ημερολογιο

    ημερολόγιο

    Προσφατες Αναρτησεις

    Μεταφραση

    Δημοφιλεις αναρτησεις

    Στιγμες απο την Ιστορια

    RSS Feed

    RSS Feed

    Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

    Πληροφορίες

    Αρχειοθήκη ιστολογίου