7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

Παγκόσμια ημέρα του Εκπαιδευτικού


Η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών καθιερώθηκε το 1994 από την UNESCO για να μας υπενθυμίσει 
τον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο δάσκαλος μέσα στην κοινωνία, είτε εργάζεται σε μία πλούσια πόλη της Δύσης, είτε σε μια αυτοσχέδια σχολική  αίθουσα κάποιας εγκατάστασης προσφύγων. 

Είναι μια ημέρα που αναγνωρίζει τον ανεκτίμητο ρόλο που διαδραματίζουν στην ανάπτυξη των μαθητών και στη διαμόρφωση του μέλλοντος. 

Η εκπαίδευση στον 21ο αιώνα είναι μια συνεχής πρόκληση καθώς συνοδεύεται από μεγάλες ανατροπές! 

Ποιος είναι σήμερα ο ρόλος του εκπαιδευτικού όταν η εκπαίδευση και η δια βίου μάθηση αποτελούν κοινωνική, οικονομική και ιστορική επιταγή και οι προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης επανασχεδιάζουν την παρουσία του στη σχολική τάξη;



Το βίντεο αυτό υπενθυμίζει, με τα λόγια μεγάλων προσωπικοτήτων από όλες τις εποχές και από κάθε γωνιά της γης, πως η εκπαίδευση είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα.

Τιμά ακόμη τους εκπαιδευτικούς αναγνωρίζοντας την πολύτιμη και πολύπλευρη προσφορά  και τον διαχρονικό  τους ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των μελλοντικών πολιτών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Share:

Chania Film Festival (CFF)

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival (CFF) είναι ένα διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ με αφετηρία τα Χανιά. 

 Το ημερήσιο πρόγραμμα προβολών καθώς και των παράλληλων δράσεων, θα αναρτηθεί  στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ στην διεύθυνση: https://www.chaniafilmfestival.com . Επίσης στην ίδια διεύθυνση θα μπορείτε να βρείτε και τον κατάλογο του Φεστιβάλ, σε ηλεκτρονική μορφή. 


Σημειώνουμε τέλος ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του 12ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / ChaniaFilmFestival,  το οποίο θα πραγματοποιηθεί  από την Τετάρτη 16 έως και το Σάββατο 27  Οκτωβρίου 2024, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και online μέσα από το www.chaniafilmfestival.com.
 

 

Σας περιμένουμε και σε αυτή τη διοργάνωση να γιορτάσουμε μαζί κινηματογραφικά !

 

Share:

Πρόσκληση σε Ενημερωτική Συνάντηση

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 9/10/2024 στις 18:30μ.μ θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συγκέντρωση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών/τριών του σχολείου μας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ενημερωθείτε από τους/τις διδάσκοντες/ουσες για ζητήματα λειτουργίας του σχολείου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Γυμνασίου Χανίων. Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη. 


Share:

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου