7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

ΚΑΝ' ΤΟ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ 2022


  • Μαθητικός Διαγωνισμός Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «ΚΑΝ' ΤΟ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ 2022» με τίτλο: «Ταξιδεύοντας» 

Φέτος ετοιμαστείτε για τα πιο όμορφα ταξίδια και αφήστε τους μαθητές σας να ξεδιπλώσουν την αστείρευτη φαντασία τους σε αυτή την εναλλακτική διαδρομή!  Η υποβολή των συμμετοχών θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από την 1η Δεκεμβρίου 2021 έως την 23η Ιανουαρίου 2022 στην ιστοσελίδα του European School Radio.

Έναρξη Διαγωνισμού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2022”

Συνοδοιπόροι και συνταξιδιώτες, Ο νέος Διαγωνισμός Μαθητικός Διαγωνισμός Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού "Κάν' το ν' ακουστεί 2022" ξεκινάει και επισήμως! Η έγκριση του Διαγωνισμού έφτασε μόλις πριν από μερικές μέρες και είμαστε πανέτοιμοι για έναρξη! 


Η θεματολογία του διαγωνισμού

Η φετινή θεματική του Μαθητικού Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού :  «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2022» με τίτλο «Ταξιδεύοντας“.


Στον φετινό διαγωνισμό δεν προτείνονται ενδεικτικές θεματικές, ώστε να δοθεί η καλλιτεχνική ελευθερία σε κάθε δημιουργό να εκφράσει την έννοια ταξίδι ανάλογα με τα βιώματα, τα όνειρα ή τη φαντασία του/της. Αυτή τη φορά, αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη, δημιουργούμε μοναδικές διαδρομές και...

Κάθε ταξίδι επιδρά στην προσωπικότητα και διαμορφώνει το χαρακτήρα μας. Τα οφέλη του ταξιδιού μπορεί να είναι από επαγγελματικά, μορφωτικά, σωματικά μέχρι και πνευματικά, κοινωνικά, ψυχολογικά. Μετά από κάθε ταξίδι, ανεξάρτητα από το είδος του, επέρχεται αλλαγή μέσα από μια νέα θεώρηση των πραγμάτων.

Ας ενθαρρύνουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες, επιλέγοντας το δικό τους μέσο και προορισμό, να εκφραστούν δημιουργικά για ένα προσωπικό ή συλλογικό τους ταξίδι μέσα από πρωτότυπες ραδιοφωνικές και μουσικές ιστορίες.


Οι στόχοι του διαγωνισμού - Μάθετε περισσότερα


Πλαίσιο συμμετοχής

 Το ραδιοφωνικό μήνυμα (σποτ) πρέπει να έχει διάρκεια μέχρι 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα

 Το τραγούδι πρέπει να είναι πρωτότυπο και να έχει διάρκεια μέχρι 3 λεπτά


Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής - Μάθετε περισσότερα

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό ΔΕΝ προϋποθέτει την φυσική σας παρουσία στο Φεστιβάλ.

Πληροφορίες: http://contest.europeanschoolradio.eu/


European School Radio” εκπαιδευτικές δράσεις 2021-2022

Το «European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο» βρίσκεται για τη νέα σχολική χρονιά δίπλα σε κάθε εκπαιδευτικό και μαθητή, προσφέροντας εμπειρίες μάθησης μέσα από την ενασχόληση με το ραδιόφωνο και το podcast και προετοιμάζοντας συνειδητοποιημένους ενεργούς πολίτες που δρουν για ένα καλύτερο αύριο.


Mε την έναρξη του έτους 2021-22, εγκαινιάζουμε παράλληλα τους νέους χώρους μας που βελτιώθηκαν υλικοτεχνικά με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και βρίσκονται στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πολυετή μας συνεργασία και παρέχοντας την ευελιξία να προσφέρουμε δια ζώσης πλούσιες εκπαιδευτικές εμπειρίες μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν. Ξεκινά μία νέα χρονιά, κομβική για το Μαθητικό Ραδιόφωνο, δεδομένου ότι οι νέες υποδομές μας αναπτύσσονται συστηματικά και ετοιμαζόμαστε να λανσάρουμε την επόμενη και πολύ ελκυστική εφαρμογή, μέσω του εν εξελίξει ευρωπαϊκού προγράμματος “Social Radio 2.0. The European School Radio Podcasting Community for Active Citizenship Education”!


Αναλυτικότερα: European School Radio- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021-2022 ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου