7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

Πρόσκληση στις παρακάτω εκδηλώσεις

1)  Παρουσίαση του βιβλίου «Με τον αμάραντο της νίκης στέφανο. Από το σκονισμένο μπαούλο» της Ειρήνης Καλφάκη…» των Λευτέρη Λαμπράκη και Ματθαίου Φραντζεσκάκη
την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. 

2)  Μουσική επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Εθνική μας Παλιγγενεσία, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. 

3)  Εκδήλωση με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο» με εισηγητές από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την Πέμπτη στις 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.
  

 Στο πλαίσιο των δράσεων του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης, σας ενημερώνουμε ότι το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης συμμετέχει για 3η σχολική χρονιά στο Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» (https://isecurenet.sch.gr/portal/).

Προκειμένου να ενημερωθούν όσα σχολεία και εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετέχουν σε δράσεις του Δικτύου κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά, 2021-22, το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης σε συνεργασία με το Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, 6.00 - 7.30 μ.μ.

Εισηγητής στην εκδήλωση θα είναι, εκ μέρους του Δικτύου, ο Απόστολος Παρασκευάς, ΣΕΕ_ΠΕ70 του 2ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύνδεσμος Σύνδεσης:https://minedu-primary.webex.com/meet/evidaki

 

 

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου