7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Δ.Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ


Α) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ03 ΚΑΙ ΠΕ79.01


Β) ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ


Γ) ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΔΕ ΧΑΝΙΩΝ


Α. Ανακοινώνουμε Πίνακα τοποθέτησης Αναπληρωτών/τριών εκπαιδευτικών Γενικής Παιδείας όλων των κλάδων και Ειδικής Αγωγής κλάδων ΠΕ03 και ΠΕ79.01 σε σχολικές μονάδες της Δ.Δ.Ε. Χανίων για το διδακτικό έτος 2022-2023, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 342/16-9-2022 Πράξη του Διευθυντή της Δ.Δ.Ε. Χανίων.

Β. Ανακοινοποιούμε πίνακα τοποθέτησης Αναπληρωτών εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 343/16-9-2022 Πράξη του Διευθυντή της Δ.Δ.Ε. Χανίων

Γ. Ενεργοποιούνται οι αποσπάσεις μονίμων εκπαιδευτικών εντός του ΠΥΣΔΕ Χανίων λόγω της αντικατάστασής τους.

 

Επισημαίνεται :

 

1) Στις τοποθετήσεις των Αναπληρωτών/τριών αναφέρεται το επικαιροποιημένο υποχρεωτι-κό τους ωράριο.

 

2) Όλοι/Ολες οι Αναπληρωτές/τριες εκπαιδευτικοί Γενικής Παιδείας όλων των κλάδων και Ειδικής Αγωγής κλάδων ΠΕ03 και ΠΕ79.01 καλούνται να παρουσιαστούν τη Δευτέρα 19/9/2022 στο σχολείο τοποθέτησής τους ή στο σχολείο με τις περισσότερες ώρες από αυτά που έχουν διατεθεί (αναφέρεται με έντονα γράμματα στον πίνακα τοποθέτησης).

 

3) Μετά την παραπάνω τοποθέτηση των Αναπληρωτών/τριών εκπαιδευτικών όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί των οποίων εγκρίθηκαν οι αποσπάσεις καλούνται να παρουσιαστούν τη Δευτέρα 19/9/2022 στο σχολείο απόσπασής τους ή στο σχολείο με τις περισσότερες ώρες από αυτά που έχουν διατεθεί.


4) Όλοι οι παραπάνω εκπαιδευτικοί να κάνουν Πράξη ανάληψης στα νέα τους σχολεία και να την αποστείλουν άμεσα οι μεν μόνιμοι εκπαιδευτικοί (των οποίων εγκρίθηκαν οι αποσπάσεις) στο Γραφείο Μητρώου, οι δε Αναπληρωτές/τριες εκπαιδευτικοί στο Γραφείο Αναπληρωτών της Δ.Δ.Ε. Χανίων.

Δ.Δ.Ε.  ΧΑΝΙΩΝ  16/9/2022 

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου