7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

Επικαιροποίηση webex για Εκπαιδευτικούς

Τηλεδιάσκεψη WebEx για Εκπαιδευτικούς 

Σε περίπτωση που γίνει χρήση της webex σας ενημερώνουμε ότι πιθανόν να χρειαστεί αναβάθμιση. Πιο συγκεκριμένα, η τρέχουσα έκδοση είναι η webex client.  Για κάθε οδηγία / υποστήριξη οι εκπαιδευτικοί μπορούν να απευθύνονται στη σελίδα https://webex.sch.gr/  




Ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας και σε περίπτωση που γίνει αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων με ευθύνη των Δημοτικών Αρχών ή της Αντιπεριφέρειας Χανίων υπενθυμίζουμε ότι ισχύει:

 

Παρ.1 Άρθρο 63 ΝΟΜΟΣ 4686/2020

1.Παρέχεται, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης και υπό τους ειδικότερους όρους, τις προϋποθέσεις και την έκταση που αποφασίζονται κατά περίπτωση από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση με χρήση μέσων τεχνολογίας σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που δεν δύνανται να παρακολουθήσουν διά ζώσης την εκπαιδευτική διαδικασία είτε λόγω καθολικής ή μερικής αναστολής ή απαγόρευσης ή εκ περιτροπής λειτουργίας εκπαιδευτικής δομής είτε για άλλο λόγο που ανάγεται σε έκτακτο ή απρόβλεπτο γεγονός.

Η ταυτόχρονη διδασκαλία σε μαθητές οι οποίοι συμμετέχουν στο μάθημα με φυσική παρουσία και σε άλλους μαθητές οι οποίοι συμμετέχουν εξ αποστάσεως επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση επιδημικών νόσων. Σκοπός της παρεχόμενης δυνατότητας όλων των ανωτέρω περιπτώσεων είναι αποκλειστικά η παροχή εκπαίδευσης.

Όπως τροποποιήθηκε με το Άρθρο Δέκατο Έβδομο Π.Ν.Π. 10-8-2020/2020 με ισχύ την 10/08/2020


Σε κάθε περίπτωση συνεκτιμώνται η ασφάλεια της μετακίνησης των εκπαιδευτικών, και οι τυχόν βλάβες που μπορούν να προκληθούν σε υποδομές (οδικό δίκτυο, δίκτυο επικοινωνιών και ηλεκτροδότησης).

 

Για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν παρακαλούμε να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση των Δντων/Δντριών των σχολικών μονάδων μέσω της εφαρμογής Viber ή με SMS.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου