7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

Κάν' το ν' ακουστεί 2023

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των συμμετοχών του Μαθητικού Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού "Κάν' το ν' ακουστεί 2023". Στον Διαγωνισμό με τίτλο, «Η νέα γενιά για την Ειρήνη – Youth for Peace», υποβλήθηκαν 391 συμμετοχές, 232 ραδιοφωνικά μηνύματα και 159 τραγούδια, από σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ισπανίας και της Κροατίας! 

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης για τα πρώτα βραβεία και χωρίς να αποκαλύπτεται η σειρά κατάταξης, καθώς και για το 25% των συμμετοχών που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού https://contest.europeanschoolradio.eu/contestresults23


Επιπλέον, ένα ραδιοφωνικό μήνυμα και ένα τραγούδι, τα οποία θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους, θα κερδίσουν το Βραβείο Ακροατών. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία άρχισε και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Απριλίου 2023. Οι ακροατές μπορούν να δώσουν την "καρδιά" – ψήφο τους σε όσες συμμετοχές τους αρέσουν στη διαδικτυακή σελίδα, http://contest.europeanschoolradio.eu/vote/.


Η Τελετή Βράβευσης του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29 Απριλίου 2023, στο πλαίσιο του 7ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου European School Radio 2023, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο από τις 27 μέχρι τις 29 Απριλίου 2023.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου