7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

Ευρωπαϊκό δίκτυο INSAFE

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Games in Schools, το European Schoolnet (οργανισμός που συντονίζει το Ευρωπαϊκό δίκτυο INSAFE και τις δράσεις όλων των Κέντρων Ασφαλούς Διαδικτύου στην Ευρώπη) διεξάγει μία ευρείας κλίμακας διαδικτυακή έρευνα για την καλύτερη κατανόηση του τρόπου χρήσης των βιντεοπαιχνιδιών για τη διδασκαλία και τη μάθηση στα σχολεία σε όλη την Ευρώπη. 

 

Αυτή η διαδικτυακή έρευνα απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς (και άλλους λειτουργούς εκπαίδευσης, όπως διευθυντές σχολείων ή υποστηρικτικό προσωπικό) της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη. Θα σας ήμασταν ευγνώμονες αν μπορούσατε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να συμπληρώσετε αυτό το ερωτηματολόγιο, είτε χρησιμοποιείτε ήδη βιντεοπαιχνίδια στην εκπαιδευτική σας πρακτική είτε όχι.


 

Το ερωτηματολόγιο της έρευνας μπορείτε να το βρείτε εδώ:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/GamesInSchools2023?surveylanguage=EL

 


Για τυχόν απορίες σχετικά με την παρούσα έρευνα, επικοινωνήστε στο gis@eun.org.

 


Λάβετε υπόψη ότι η παρούσα έρευνα είναι ανώνυμη και δεν περιλαμβάνει ερωτήσεις που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίησή σας. Αν και περιλαμβάνονται ορισμένα πλαίσια κειμένου ανοιχτού τύπου, κανένα από αυτά δεν προορίζεται για τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, έχει ενεργοποιηθεί η «λειτουργία ανώνυμης έρευνας» στο εργαλείο έρευνας, που σημαίνει ότι δεν θα αποθηκευτούν προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP. Περισσότερες πληροφορίες περιλαμβάνονται στη δήλωση απορρήτου στο τέλος της έρευνας.

 


Με εκτίμηση

Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου
Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, Ινστιτούτο Πληροφορικής

 

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου