7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής 2023-24

Ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής μαθητών/τριών, για το σχολικό έτος 2023-2024 

Αν είστε κηδεμόνας μαθητή/τριας ή επιθυμείτε εσείς εγγραφή, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφή σε Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο και δεν έχετε ήδη υποβάλει αίτηση κατά τις προηγούμενες περιόδους λειτουργίας της εφαρμογής «e-εγγραφές», μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το σχολικό έτος 2023-2024, ανεξάρτητα από το σχολείο τελευταίας φοίτησης. 

Εγγραφή / ανανέωση εγγραφής σε Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο :

«Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/#/εδώ.



 Διαβάστε περισσότερα εδώ  

Η A φάση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής για ΓΕ.Λ. (Πρότυπα, Πειραματικά, Μουσικά, Καλλιτεχνικά και Διαπολιτισμικά Λύκεια), ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2023-2024 ξεκινά από την Τετάρτη 28.06.2023 και ώρα 07:00 και λήγει την Παρασκευή 07.07.2023 και ώρα 23:59.

Αίτηση θα πρέπει να γίνει για:

  • μαθητές/τριες Γ Γυμνασίου που θα φοιτήσουν στην Α Λυκείου (Δημόσιου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ (ημερήσιου ή εσπερινού) ή ΠΕΠΑΛ).
  • μαθητές/τριες Α & Β Λυκείου που θα ανανεώσουν την εγγραφή τους για τη Β ή Γ τάξη αντίστοιχα (Δημόσιου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ (ημερήσιου ή εσπερινού) ή ΠΕΠΑΛ) ή θα μετεγγραφούν σε άλλου τύπου σχολείο.  

Θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.  

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου