7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

Προκήρυξη Διήμερου Σεμιναρίου

Συνημμένα σας αποστέλλουμε Προκήρυξη Διήμερου Σεμιναρίου του ΚΕΠΕΑ Βάμου για το Κλίμα για την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΕΠΕΑ Βάμου στον Κεφαλά Αποκορώνου (Παρασκευή απόγευμα) και στο Μικρό Υδροηλεκτρικό Σταθμό της Αγυιάς στα Χανιά (Σάββατο πρωί).

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που είτε συμμετέχουν ή ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Περιφερειακό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Αλλάζω για το Κλίμα), καθώς επίσης και σε εκπαιδευτικούς που υλοποιούν ή ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ή άλλες δράσεις σχετικά με το θέμα αυτό στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

Στο Σεμινάριο μπορούν να πάρουν μέρος έως 40 εκπαιδευτικοί, ενώ μέχρι 21 άτομα από τις Περιφερειακές Ενότητες Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου μπορούν να φιλοξενηθούν δωρεάν στο Παρθεναγωγείο Βάμου. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής εδώ μέχρι την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών των σχολείων της Κρήτης.

Για το ΚΕΠΕΑ Βάμου

Ο Υπεύθυνος

Ποντικάκης Φώτιος

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου