7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση

Το διεθνές Συνέδριο 16th Conference on Informatics in Education – Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση (16th CIE 2024)|, διοργανώνεται από το  Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με την ΕΠΥ. Έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του ΥΠΑΙΘ. Γίνεται 8 (Πα), 9 (Σα) Διαδικτυακά και 10 τόσο Διαδικτυκά όσο και με φυσική παρουσία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Άξονες του Συνεδρίου:

·    Πληροφορική στην Εκπαίδευση (Καινοτόμες προτάσεις ή/και πρακτικές στη θεωρητική και εφαρμοσμένη επιστήμη της Πληροφορικής καθώς και διεπιστημονικές προσεγγίσεις, όπως STEM, Physical Computing, Ρομποτική κ.ά. με ένταξη υλικού/hardware και λογισμικού/software)

·    ΤΠΕ στην Εκπαίδευση - Καινοτομία (Εκπαιδευτικές Καινοτόμες προτάσεις ή/και πρακτικές με χρήση ψηφιακών/αναδυόμενων τεχνολογιών σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα και διεπιστημονικές προσεγγίσεις με ένταξη υλικού/hardware και λογισμικού/software).

·    Ένταξη τεχνολογιών ΑΙ στην εκπαίδευση.

·    Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και Ψηφιακές Τεχνολογίες.

Απευθύνεται:

σε εκπαιδευτικούς και ερευνητές/ήτριες όλων των βαθμίδων, Πληροφορικής αλλά και όλων των ειδικοτήτων, της τυπικής εκπαίδευσης –Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Γυμνάσια, ΣΔΕ), Τριτοβάθμια– όσο και της μη τυπικής καθώς και της άτυπης εκπαίδευσης.

Δημοσίευση άρθρων, μετά από κρίση:

α) Στα ηλεκτρονικά πρακτικά του Συνεδρίου, με ISBN και αναρτώνται στο δικτυακό τόπο του Συνεδρίου, με τη διαχρονική δυνατότητα on line ανεύρεσης.

β) Στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό European Journal of Engineering and Technology Research (EJ-ENG), με παράλληλη ανακοίνωση στο Συνέδριο, μετά από ειδική κρίση.

Γλώσσα των άρθρων:

α) του Συνεδρίου, Ελληνικά/Αγγλικά

β) του επιστημονικού περιοδικού, μόνον Αγγλικά.

Η παρακολούθηση και οι αντίστοιχες e-βεβαιώσεις θα είναι και πάλι χωρίς κόστος

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο Συνέδριο και με συγγραφική εργασία σας

Λεπτομέρειες, όροι και ημερομηνίες υποβολής στο δ.τόπο.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου