7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

Λιγότερα πλαστικά μίας χρήσης

 

 Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, Ηρακλείου, Πειραιά, Α’ Αθήνας και Σερρών, μέσω των Υπευθύνων Π.Ε. και Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη διοργανώνουν 

«Διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: Γίνομαι η αλλαγή: Λιγότερα πλαστικά μίας χρήσης», το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 και ώρα 10:30-13:15.

Στο σεμινάριο θα γίνει μια συνοπτική παρουσίαση των δράσεων του Κοινωφελούς Ιδρύματος σχετικά με την μείωση της ρύπανσης από πλαστικό και θα παρουσιαστεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συμμετέχω στην αλλαγή» (Δευτεροβάθμια).

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο:   https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1NxcEX0n86cq1yfjQpFkEZ5dsGeHxO2njFUnBTPbcOUhVFw/viewform?usp=sf_link  έως την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 και ώρα 14:00.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα ενημερωθούν στο προσωπικό τους mail για την ηλεκτρονική διεύθυνση και τους κωδικούς πρόσβασης στη διαδικτυακή πλατφόρμα του σεμιναρίου. Στους συμμετέχοντες/ουσες θα δοθούν βεβαιώσεις. (ΠΡΟΣΟΧΗ: να ελέγχετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία).

Για οποιαδήποτε βοήθεια και πληροφορία να επικοινωνείτε στα τηλ. 28210 47160 ή 6976000475 με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Αρετή Μαρματάκη.


  

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου