7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας: (Χανιά: Πλατεια Δικαστηριων) 

Κλειστά και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 όλα τα σχολεία του ν. Χανίων. 

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και δεν θα διεξαχθεί τηλεκπαίδευση. 

Σας ενημερώνουμε ότι με βάση απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ν. Καλογερή, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλο τον νομό Χανίων θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Υπενθυμίζουμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις προβλέπεται τηλεκπαίδευση. 

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της εξ αποστάσεως είναι μαζί με τους συνδέσμους webex στο blog και στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.


Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Που θα κλείσουν τα σχολεία στις 24 και 25 Ιανουαρίου και που θα γίνει τηλεκπαίδευση - Όλες οι νέες λεπτομέρειες

Το δεύτερο κύμα

Δευτέρα και Τρίτη θα είναι οι πιο κρύες ημέρες


Εάν υπάρξει ανάγκη παράτασης του μέτρου θα εκδοθεί νεότερη απόφαση

Έχοντας υπόψη: 

- Τις διατάξεις του άρθρου 186 του. Η παρ. 5 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α’/07-07-2010) «Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης».

- Με δεδομένο την σημερινή εξέλιξη του καιρού, αλλά και την πρόβλεψη της ΕΜΥ για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες στην Π.Ε.Χανίων με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις τους ισχυρούς άνεμους, και προς αποφυγή προβλημάτων στην μετακίνηση των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών


ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών μονάδων Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης στην Π.Ε.Χανίων για αύριο Δευτέρα 24/1/2022 και Τρίτη 25/1/2022.

Ο Αντιπεριφερειάρχης

Νικόλαος Καλογερής

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου