7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

European School Education Platform

Σας προωθούμε το newsletter Σεπτεμβρίου 2023 της πλατφόρμας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης ESEP (European School Education Platform), στην οποία μπορείτε να βρείτε χρήσιμο υποστηρικτικό υλικό σε όλες τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ και να αναζητήσετε ευκαιρίες δικτύωσης με φορείς του εξωτερικού. 


Θέλετε να μάθετε κάτι καινούργιο αυτήν τη σχολική χρονιά; Δείτε στο European School Education Platform τον κατάλογο των διαθέσιμων κύκλων μαθημάτων, που βοηθά τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των σχολείων να βρίσκουν εύστοχα θέματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τον κατάλογο και να ανακαλύψετε διαδικτυακούς κύκλους μαθημάτων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και διά ζώσης κύκλους μαθημάτων που διοργανώνονται από ανεξάρτητους παρόχους κατάρτισης. 


Θα θέλατε να λαμβάνετε συχνά νέα σχετικά με τις δραστηριότητες επαγγελματικής ανάπτυξης που πραγματοποιούνται στο European School Education Platform; Εγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας σχετικά με την επαγγελματική ανάπτυξη!

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου