7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του, ανακοινώνει την έναρξη των εργαστηρίων  του για το 2021-2022, προτείνοντας ποικίλες θεματικές, για νέες ομάδες κοινού και στοχεύοντας στη συμμετοχή παλιών και νέων φίλων. 

Το τμήμα του Μουσικού Θεάτρου για ενήλικες του Μιχάλη Παρασκάκη - για τη μουσική και το ρόλο της στις παραστατικές τέχνες - θεωρώ θα έχει ενδιαφέρον να το κάνει κόσμος στα Χανιά γενικά αλλά μπορεί να ενδιαφέρει και αρκετούς εκπαιδευτικούς http://www.dipethekritis.gr/index.php/mathimata2021/mousiko-theatro/individual-registration (είναι και για καλλιτέχνες και για ευρύ κοινό που θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό-δημιουργικό και το εργαστήριο θα έχει και θεωρητικό και πρακτικό μέρος).

Επίσης, το Θεατρικό Τμήμα ενηλίκων της Πειραματικής Σκηνής της Μαρίας Γαϊτανίδη http://www.dipethekritis.gr/index.php/mathimata2021/peiramatiki-erasitexniki/individual-registration (αυτό θα έχει ενδιαφέρον και για επαγγελματίες από τον χώρο του θεάτρου, αλλά και για κόσμο που θέλει να κάνει κάτι σχετικό με θέατρο).

Τέλος, το τμήμα σύγχρονου χορού για ενήλικες, αρχάριους της Έλενας Σταυροπούλου (γνωστή και από το dancing to connect) http://www.dipethekritis.gr/index.php/mathimata2021/ergastirio-enilikes/individual-registration θεωρώ θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον για κόσμο που τον ενδιαφέρει η κίνηση.

 

Και φυσικά και τα εργαστήρια για παιδιά και εφήβους, που μπορεί κανείς να μελετήσει στα παρακάτω links.

Οι εγγραφές για τα νέα εργαστήρια για όλες τις ηλικίες (παιδιά, εφήβους, ενήλικες) του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης για αυτή τη σεζόν έχουν ξεκινήσει. 

Δείτε παρακάτω πληροφορίες από την σχετική ανάρτηση του Θεάτρου στα κοινωνικά δίκτυα:

 

Αναλυτικές πληροφορίες για το αντικείμενο των εργαστηρίων και βιογραφικά των εκπαιδευτών είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης www.dipethekritis.gr

 

Εγγραφές για τα εργαστήρια συνολικά:

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου