7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

Όπως ήδη γνωρίζετε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από μία πολύ σοβαρή ασθένεια. 

Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι ο τρόπος να ξαναγίνει ένα παιδί, παιδί. 

 

Μέσω του προγράμματος Αστέρι της Ευχής, το οποίο υλοποιείται για 23η χρονιά με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων (αρ.πρωτ. Φ.2.1/ΜΓ/68152/126587/Δ7 & Φ.14/118351/ΦΔ/125759/Δ1) δίνεται η δυνατότητα σε κάθε μαθητή με το συμβολικό ποσό των 2€ να αποκτήσει το δικό του Αστέρι της Ευχής και να βοηθήσει ένα παιδί που μάχεται για τη ζωή του.  Το Κάνε-Μια-Ευχή θα συνεχίσει να αποτελεί φάρο ελπίδας & χαράς για τα παιδιά που δοκιμάζονται. Σε μια εποχή που ο φόβος της ασθένειας έχει επηρεάσει την καθημερινότητα όλων ζητάμε με ευγνωμοσύνη και σεβασμό την υποστήριξή σας. Εδώ και 23 χρόνια το Αστέρι της Ευχής έχει καταφέρει να συμβάλει στην υιοθεσία εκατοντάδων ευχών παιδιών. Όλοι μαζί και φέτος, γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και εθελοντές του οργανισμού θα καταφέρουμε με την προσφορά σας να στείλουμε το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα, αυτό της ζωής.

 

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site μας wishstar.gr.

 

Σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε Οnline την παραγγελία των Αστεριών πατήστε εδώ.

 

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε χρήσιμο υλικό και περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα:

 

 

Εκ μέρους των παιδιών ευχής και της οικογένειας του Κάνε-Μια-Ευχή  Ελλάδος σας ευχαριστούμε πολύ!

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

 Κακόβουλη προσπάθεια εξαπάτησης
To Make- A-Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος) ενημερώνει τους φίλους, τα μέλη, τους εθελοντές, τους συνεργάτες μας και την κοινή γνώμη περί κακόβουλης προσπάθειας εξαπάτησης από άγνωστους, που υποδύονται συνεργάτες μας (με ανύπαρκτα ονόματα), και οι οποίοι στοχεύουν στην δωρεάν λήψη υλικών ωφελημάτων μεγάλης αξίας (φωτογραφικές μηχανές, ηλεκτρονικά παιχνίδια κλπ.). Το Κάνε μια Ευχή Ελλάδος δηλώνει ρητά ότι ουδεμία σχέση έχει με τα εν λόγω πρόσωπα και τις προσπάθειες εξαπάτησης και καλεί τους αποδέκτες παρόμοιων μηνυμάτων να επικοινωνούν μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας  2109637660 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@makeawish.gr. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η προέλευση της επικοινωνίας από κακόβουλη πηγή, παρακαλούνται να προβαίνουν σε καταγγελία για απόπειρα απάτης στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα.
Ζητάμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση έχει προκληθεί και ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους όσοι προασπίζουν με την επιμέλειά τους την ευόδωση των σκοπών μας και διασφαλίζουν την κανονικότητα της δράσης μας.  
Διαβάστε περισσότερα 
εδώ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Γραμμή επικοινωνίας:210 9637667(εσωτ. 209, 210, 110,  206)
Kινητό: 6946 856 934
Site: www.wishstar.gr
Email: schools@makeawish.gr
Εθνικής Αντιστάσεως 47, Δάφνη, 17 237 

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου