7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

5ο Επιστημονικό Forum


1ο Συνέδριο για την Κλιματική Κρίση του ΕΚΠΑ &
5ο Επιστημονικό Forum για τη Μείωση της Διακινδύνευσης από Καταστροφές (HDRRF) 
"Η Συμβολή των Θεσμικών Φορέων της Χώρας
στη Διαχείριση Κινδύνων και Κρίσεων"

 
Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι
 
To Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει το 1o Συνέδριο για την Κλιματική Κρίση με θέμα "Η συμβολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης: από τη διεπιστημονική έρευνα και εκπαίδευση στην παροχή επιστημονικής γνώσης για τη λήψη αποφάσεων πολιτικής". Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Ιουνίου στο Κεντρικό Κτίριο του ΕΚΠΑ, στα Προπύλαια υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
 
Συνεχίζοντας την παράδοση ήδη 4 επιτυχημένων Fora για τη Μείωση της Διακινδύνευσης από Καταστροφές στην Ελλάδα, το 5ο Hellenic Disaster Risk Reduction Forum (HDRRF) θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου στο πλαίσιο του 1ου Συνεδρίου για την Κλιματική Κρίση.
 
Σκοπός του Forum παραμένει σταθερά, η διάχυση της τεχνογνωσίας, της εμπειρίας και του έργου φορέων που σχετίζονται με τη διαχείριση κινδύνων και κρίσεων, με την παρουσίαση των νέων επιστημονικών, τεχνολογικών και επιχειρησιακών δεδομένων, των δράσεων και εξελίξεων στο χώρο και των καλών πρακτικών στη διαχείριση, ως συλλογική εργασία του κάθε Φορέα.
 
Φέτος στο Forum θα εστιάσει στη συμβολή των Θεσμικών φορέων της Χώρας, με την παρουσίαση των επιτευγμάτων και των προκλήσεων στο χώρο από κορυφαίες προσωπικότητες.
 
Με γνώμονα πάντα τη συνεργασία των πυλώνων, της επιστημονικής κοινότητας, του συνόλου των φορέων και της κοινωνίας ως αναγκαία προϋπόθεση για μια επιτυχημένη και αποτελεσματική διαχείριση, σας προσκαλούμε στο 5ο Επιστημονικό Forum για τη Μείωση της Διακινδύνευσης από Καταστροφές στην Ελλάδα (HDRRF).
 
Πληροφορίες για το 5ο HDRR Forum θα αναρτώνται στο https://edcm.edu.gr/en/hdrrf/2022
 
Ευθύμης Λέκκας


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου