7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2023

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνο, κατά τον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, χιλιάδες άνθρωποι ενώνονται για να αφυπνίσουν σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως.

Eνημερωτική εκδήλωση ενηλίκων 

Πάρε κι εσύ μέρος στη μεγάλη γιορτή  

 


Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς-γονείς SID 2023.  

Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς διαδικτύου (Safer internet Day) 2023 διοργανώνει το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και γονείς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9/2/2023 ώρα 18:00-19:30.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς. Η διαδικασία για την βεβαίωση συμμετοχής θα είναι η συμπλήρωση ενός ηλεκτρονικού παρουσιολογίου , του οποίου ο σύνδεσμος θα δοθεί την ώρα της εκδήλωσης. Η συμπλήρωση του ηλεκτρονικού παρουσιολογίου μπορεί να γίνει και μέχρι το τέλος της μέρας 9.2.2022 και μετα θα κλείσει το παρουσιολόγιο και δεν θα δοθεί η δυνατότητα εκπρόθεσμης εγγραφής στο παρουσιολόγιο. 

9.2.2023 18:00-19:30
Εκδήλωση για Εκπαιδευτικούς και γονείς

Εκδήλωση για παιδιά Γυμνασίου

8.2.2023 10:00-11:30


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου