7

ο

Γ

.

Χ

.

.

.

Ανακοινώσεις - Ενημέρωση

Σελίδες

Κάλεσμα για Εθελοντική Αιμοδοσία

Η ΕΛΜΕ Χανίων σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023 στο 5ο Γυμνάσιο Χανίων. Για λόγους καλύτερης οργάνωσης της διαδικασίας, από το νοσοκομείο Χανίων μας ζητήθηκε ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε τις διευθύνσεις των σχολείων καθώς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς: 


1. Να ενημερώσουν τους υπόλοιπους συναδέλφους και τους συλλόγους γονέων για την ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, αναρτώντας παράλληλα στους χώρους του σχολείου την αφίσα που επισυνάπτεται.

2. Να αποστείλουν τα ονόματα (είτε ομαδικά είτε ατομικά), αυτών που επιθυμούν να συμμετέχουν στην αιμοδοσία, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο και σχολική μονάδα που υπηρετούν (αν πρόκειται για εκπαιδευτικούς), στο mail της ΕΛΜΕ Χανίων (elmechanion@gmail.com), αναγράφοντας ως θέμα «ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ».


Αυτό είναι καλό να γίνει το συντομότερο (κατά προτίμηση μέχρι την επόμενη Τρίτη 17/2/2023), ώστε να υπάρχει μια εικόνα του αριθμού των συμμετεχόντων. Αν κάποιο σχολείο στείλει ομαδική λίστα και στη συνέχεια εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από άλλους συναδέλφους, μπορεί να σταλεί συμπληρωματική λίστα.


 

 Υπενθυμίζουμε ότι το κάλεσμα για την Εθελοντική Αιμοδοσία είναι ανοικτό για οποιονδήποτε επιθυμεί να προσφέρει αίμα και δεν αφορά αποκλειστικά συναδέλφους ή γονείς.

 
--
    Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ημερολογιο

ημερολόγιο

Προσφατες Αναρτησεις

Μεταφραση

Δημοφιλεις αναρτησεις

Στιγμες απο την Ιστορια

RSS Feed

RSS Feed

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες

Αρχειοθήκη ιστολογίου